Паспорти їдалень загальноосвітніх шкіл

Паспорти їдалень закладів дошкільної освіти


МАТЕРІАЛИ З ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ

СТАНДАРТИ НАССР


План заходів з реформування системи шкільного харчування (затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 р. № 1008-р.)


Постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року №305 затверджено нові норми та Порядок організації харчування у закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.(Ознайомитись можна тут)

Такі зміни прийняті, з метою: врегулювання організації харчування дітей з огляду на принципи здорового харчування, приведення енергетичної цінності раціону, структури харчування до Норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії. Що змінилося ?

Аналізуємо норми й Порядок організації харчування в закладах дошкільної освіти


САНІТАРНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 р. №2205)


ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ПОТУЖНОСТЯХ, РОЗТАШОВАНИХ У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (затверджені наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 03.12.2020 р. №2532)


МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО МЕТОДОЛОГІЇ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАКУПІВЕЛЬ У СФЕРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ


Методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.