Вітаємо переможців та учасників обласного заочного конкурсу дитячого малюнка «Вільна… Незламна…Прекрасна…Моя Україна !»

Із 27 листопада до 8 грудня 2023 року тривав заочний конкурс дитячого малюнка «Вільна... Незламна... Прекрасна... Моя Україна!», організований та проведений Тернопільським обласним комунальним центром науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді. У даному конкурсі взяли участь учні, вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти Гусятинської селищної ради.

За підсумками журі та відповідно до наказу департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації від 11.01.2024 №5/2.1-06 «Про підсумки обласного заочного конкурсу дитячого малюнка «Вільна… Незламна… Прекрасна… Моя Україна !» переможцями та призерами конкурсу стали:

Диплом І ступеня (вікова категорії 6-10 років):

Квятковська Еліна, учениця ЗОШ І-ІІІ ступенів села Постолівка, за роботу «Мати-Україна – берегиня роду» (керівник Світлана Диць).

У номінації «За високий індивідуальний художній рівень»

(вікова категорія 6-10 років) :

відзначено Черевату Інну, ученицю ЗОШ І-ІІІ ступенів села Постолівка, за роботу «Обіймаю тебе, моя Україно» (керівник Зіновія Сіньковська)

У номінації «За високий рівень майстерності володіння пензликом»

(вікова категорія 6-10 років) :

відзначено Салик Вероніку, вихованку Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості, за роботу «Живи, Україно, живи для краси…» (керівник Людмила Мульська)

Вітаємо переможців і лауреатів Конкурсу та бажаємо подальших творчих успіхів і перемог!

Фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.