22 січня - День Соборності України

Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання українських земель в одній державі.

Сьогодні ми, українці, об’єднали Європу й увесь цивілізований світ проти зовнішнього агресора. Тому 22 січня стає не лише важливою датою минулого, а й днем сучасного національного спротиву. Саме тепер, коли триває повномасштабна війна ідея єдності усіх українських земель, людей, які на них проживають, набула дуже важливого значення.

Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність. Соборність нашої держави – мета Перемоги. Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи та продовжують сьогодні відстоювати її, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну країну, гідну наших дітей.

У такий історичний день нашої єдності, сердечно бажаємо добра, миру і спокою, великої Перемоги та якнайшвидшого повернення кожного українського сина і доньки, наших Героїв, до своїх родин.

Вічна та світла пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.