Оновлений спортзал отримали вихованці КЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради"

Сьогодні в комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради» відбулось справжнє свято – урочисте відкриття оновленого спортивного залу для вихованців позашкільного закладу.

У святкових заходах взяли участь: начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації Андрій Човган, спортсмени, представники олімпійського руху Тернопільщини - майстер спорту України з веслування на байдарках Анастасія Гикава, кандидат у майстри спорту з дзюдо та самбо Валерія Демчук, Гусятинський селищний голова Степан Карпо та його заступники, працівники апарату Гусятинської селищної ради і депутатський актив громади, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк та працівники спортивної школи.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали життя в боротьбі за рідну землю та її свободу.

З вітальним словом до учасників святкового дійства звернувся Гусятинський селищний голова Степан Карпо, який зазначив, що у воєнний період ми повинні дбати про фізичне виховання нашої молоді, зміцнення фізичного здоров’я, налагодження психологічного стану та прагнення до саморозвитку. Саме спорт та фізична культура є надзвичайно важливими і актуальними в даний час. Завдання кожного із нас - прививати любов до спорту та активного способу життя.

Андрій Човган, начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації, привітав присутніх з такою важливою подією і побажав юним спортсменам успіху, вдалих змагань та перемог.

Представники олімпійського руху Тернопільщини подарували подарунки для спортивної школи та дітей. Спортсменки впевнені, що саме у такому чудовому спортзалі ряди українських спортсменів і чемпіонів поповняться.

Ольга Туткалюк, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради висловила подяку всім хто долучився і допоміг провести капітальний ремонт цього спортзалу. І сьогодні дитяча мрія здійснилась, тепер юні спортсмени зможуть тренуватись в сучасному, привабливому і комфортному залі.

Юних та активних спортсменів, тренерів, керівника і працівників позашкільного закладу нагороджено Почесними грамотами обласного та місцевого рівня. Також грамоту управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної військової адміністрації отримав Ігор Аніловський, голова комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді, фізкультури і спорту за активну громадянську позицію та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Тернопільщині.

З великим задоволенням вихованці початкових груп спортивної школи разом з тренерами-викладачами провели перші змагання у новому спортзалі – цікаві, запальні естафети «COOL GAMES».

Традиційно зі святою йорданською водою завітав місцевий парох о.Роман, який поблагословив дітей та освятив приміщення закладу.

На завершення заходу усі бажаючі мали можливість оглянути оновлені приміщення закладу та зробити спільне фото.

Фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.