Відбулися заходи з нагоди Дня працівників освіти

У приміщенні Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості відбулися святкові заходи, присвячені Дню працівників освіти, який відзначають у першу неділю жовтня.

Із професійним святом освітян привітала заступниця Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Мацко. Вона подякувала їм за те, що міцно тримають освітній фронт і надають громаді різну допомогу. Хтось із перших днів війни займається волонтерством, хтось плете маскувальні сітки та готує їжу для військових, а хтось зі зброєю в руках захищає незалежність та цілісність України на передовій.

«При цьому ви не забуваєте навчати наших дітей. Дякую від усієї душі за те, що ви виховуєте їх справжніми українцями, прищеплюєте любов до Батьківщини та даєте знання, які їм дуже потрібні в житті. Дуже хочу, щоб у вас завжди був позитивний настрій. Ми обов'язково переможемо!», - наголосила Наталія Степанівна.

Також слова вдячності звучали із вуст очільниці відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольги Туткалюк, яка зазначила, що тільки завдяки нашій спільній праці, взаєморозумінню, наполегливості та підтримки ми можемо отримати исокі досягнення в галузі освіти.

За сумлінну та багаторічну працю, високий рівень професіоналізму та майстерності, вагомий внесок у розвиток освіти громади кращим педагогам вручено грамоти Гусятинської селищної ради та відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту.

Перед присутніми із чудовою концертною програмою виступили вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості.

Фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.