З святом - Днем дошкілля !

Шановні вихователі і працівники дошкільних закладів!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем дошкілля!

Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи, адже саме працівники дошкільної ланки освіти ведуть дітей першими стрімкими стежками навколишнього світу, навчають першої азбуки життя, прищеплюють доброту, людяність, чуйність та розкривають красу світу й людського серця.

Від мудрості керівника дошкільного закладу, педагогічної майстерності, турботливості, креативності, уваги та розуміння вихователів та їх помічників, допомоги батьків залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного вихованця, майбутніх патріотів нашої країни.

Бути вихователем – це справжнє покликання. І нехай ваша робота зовсім не легка, але ви її виконуєте на «відмінно». І сьогодні у ваше професійне свято хочеться подякувати кожному із вас за ту любов, теплоту, турботу та увагу, яку ви щодня даруєте нашим діткам.

У цей святковий день бажаємо вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. Мирного неба над головою, міцного вам здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у вашій нелегкій роботі!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.