Урочисте відкриття нового приміщення для Сидорівського дитячого садочку "Сонечко"

Сьогодні в селі Сидорів відбулась довгоочікувана і радісна подія – урочисте відкриття нового приміщення дитячої дошкільної установи. На шкільному подвір’ї зібралась уся шкільна родина, жителі села, меценати та гості. Цей день чекали всі з особливим нетерпінням і він запам’ятається мешканцям села не просто як осінній день та релігійне свято Воздвиження Чесного Хреста Господнього, але і як день відкриття просторого, обладнаного за сучасними вимогами дитячого садочку у частині приміщення Сидорівської гімназії.

Розділити радість з мешканцями села Сидорів та привітати їх з чудовою подією завітали: Гусятинський селищний голова Степан Карпо, заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Мацко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк, староста села Сидорів Микола Москалюк та директор ТОВ «Бровар» Михайло Троян.

Представники місцевої влади привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти - відкриття нового і комфортного приміщення закладу дошкільної освіти для майбутнього нашої держави – для дітей.

Очільниця відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк висловила слова подяки всім хто долучився до оновлення приміщення закладу дошкільної освіти. Саме дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Адже першочерговим завданням є максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення чи соціального походження.

Цього дня вихованці дитсадка розповідали, як їм буде житися у новому садочку, чим будуть займатися, що вивчатимуть. А їх батьки раділи, що малеча відтепер має гарні умови для розвитку, навчання, подальшого пізнання світу.

Староста села Сидорів Микола Москалюк та директор Сидорівського дитячого садочку «Сонечко» Оксана Бесяда здійснили почесну місію – перерізали символічну стрічку

Настоятель Церкви Різдва Пресвятої Богородиці села Сидорів – Отець Євген звершив чин освячення дитячого садка та благословив усіх присутніх.

Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість жити і працювати задля наших дітей !!!

Фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.