Проведено урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури і спорту в приміщенні Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості на святкових заходах зібрались в дружньому колі ветерани та активісти спорту, тренери ДЮСШ, вчителі фізичної культури та спортсмени Гусятинської територіальної громади.

На святкове дійство завітали гості – секретар Гусятинської селищної ради Ігор Лисак, заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталія Мацко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради Ольга Туткалюк.

Учасники заходу переглянули підготовлений відеоролик та пригадали кращі спортивні результати і досягнення минулого року. Вихованці Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості виконали декілька художніх номерів, подарувавши чудовий настрій та святкову атмосферу. Також усі присутні активно долучитися до руханки «Ми зі спортом дружимо», яку майстерно виконували хлопці та дівчата.

Представники місцевої влади зі святковим привітанням та словами вдячності звернулися до спорсменів Гусятинщини.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту кращі фахівці галузі фізичної культури та спорту нагороджені спільними грамотами Гусятинської селищної ради та відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

Також наші найкращі спортсмени представлені до нагородження на обласному рівні і сьогодні отримають грамоти Тернопільської обласної військової адміністрації та управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА:

- Комар Віктор Іванович – вчитель фізичної культури загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Личківці

- Кука Михайло Ігорович – вчитель фізичної культури загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Городниця

- Гриньків Роман Ярославович – вчитель фізичної культури загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Постолівка

- Шовдра Ігор Романович – тренер-викладач з легкої атлетики Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради».

Учасники заходу висловили щирі слова вдячності за підтримку і розвиток фізичної культури та спорту Гусятинському селищному голові та його заступникам, виконавчому апарату, депутатському корпусу Гусятинської селищної ради.

А завершальним акордом свята стало спільне фото.

Фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.