Проведено ІІ етап ХXІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

24 грудня 2021 року у Гусятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ етап ХXІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості на тему „Заради честі, миру і майбутнього України” . Цьогоріч захід проходить під гаслом „Об’єднаймося ж, брати мої!” у номінаціях „Література” та „Історія України і державотворення” і присвячений Шевченківським дням.

Чотири заклади загальної середньої освіти – ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Постолівка, ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Личківці, ЗОШ І-ІІ ступенів села Самолуски, ЗОШ І-ІІ ступенів с.Сидорів подали заявки переможців І етапу на участь у ІІ етапі конкурсу.

Члени журі переглянули 7 конкурсних робіт: 4 – у номінації „Література” та 3 - у номінації „Історія України і державотворення”. Творчі роботи учнів були присвячені українським добровольцям, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України.

За підсумками конкурсу переможцями стали: Теодозів Софія, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Постолівка (вчитель Пелешок Г.М.) з роботою «Від співу – до зброї» у номінації „Література” та Малкович Христина,

Цітулець Олександр, учні 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Личківці (вчитель Гаврилюк О.М.) з роботою «Трибухівці крізь призму століть»у номінації „Історія України і державотворення”, які зайняли перші місця і відповідно стануть учасниками ІІІ обласного етапу конкурсу .

Дякуємо усім учасникам та їхнім наставникам за цікаві творчі роботи! Бажаємо переможцям успіхів та не зупинятися на досягнутому !

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.