Миколай дарує радість

Свято святого Миколая - дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії.

Саме тому, 17 грудня 2021 року в Гусятинському центрі дитячої та юнацької творчості проведено захід «Миколай дарує радість» для дітей, батьки яких були учасниками бойових дій, дітей з числа внутрішньо-переміщених осіб, інших соціальних категорій, всього охоплено 88 дітей Гусятинської громади.

Кожному з них було приділено увагу, кожен отримав солодкий подарунок, а ще – неповторні враження від святкового дійства.

«Сьогодні я прийшов на землю з особливою місією – принести дарунки хлопчикам та дівчаткам, які були чемними. Іграшки, книжки, солодощі, мандарини – все це, безумовно, важливі та потрібні речі! Але найбажанішим подарунком для кожного з нас є дар Божої любові, здоров’я та добра, - звернувся до дітей святий Миколай. – Я щиро бажаю, щоб ці дари завжди були з вами. Щоб своєю любов’ю і теплом з вами ділилися ті хто поруч, а ви за це дарували їм свої щасливі усмішки. Нехай кожен ваш день буде святом!».

Щиро дякуємо всім хто долучився до організації та проведення цього дійства.

Дивитись більше фото можна тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.