Проведено місцевий етап обласної виставки-конкурсу ,,Замість ялинки-зимовий букет

Вчора у приміщенні Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості проведено місцевий етап обласної виставки-конкурсу ,,Замість ялинки-зимовий букет” у заочному форматі.

Виставка-конкурс «Замість ялинки-зимовий букет» спрямована на становлення народно-традиційної культури, здійснення екологічного виховання школярів, формування в юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля.

Учасниками цього заходу стали учні загальної середньої та вихованці позашкільної освіти Гусятинської територіальної громади. Школярі підготували цікаві експонати різдвяної тематики - різдвяна атрибутика, новорічні іграшки та прикраси, дідухи, різноманітні новорічні композиції. Обов’язковою умовою було те, що вироби мали бути виконані з природного матеріалу (рослинний матеріал не менше 70 відсотків, аксесуари 30). Роботи учасників були представлені у трьох номінаціях: «Різдвяна композиція», «Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика», «Дідух – різдвяний дух».

Журі оцінило конкурсні роботи за такими критеріями: техніка виконання, оригінальність задуму, ідея роботи, новизна, відповідність традиціям щодо форм, пластики, колориту, збереження ігрової функції (щодо сувеніру) та визначило переможців. Переможці місцевої виставки візьмуть участь обласній виставці-конкурсі, яка відбудеться в м. Тернопіль.

Дивитись фото можна тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.