З днем працівників освіти

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти !

Щорічно ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість, душевну теплоту і щедрість. Саме педагоги, учителі, вихователі, наставники, терпляче й уміло відкривають нашим дітям світ знань, навчають жити за принципом добра і совісті, допомагають знайти своє місце в житті.

Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця, адже цю професію обирають серцем і душею та залишаються вірними їй на все життя.

А цьогоріч через повномаштабне вторгнення російської федерації Ви змушені долати нові випробування. Сьогодні на Ваших плечах ще більша відповідальність – побудувати навчальний процес таким чином, аби наші діти й надалі здобували якісну освіту, незважаючи на жодні виклики сучасності.

Дорогі наші освітяни, ми висловлюємо щиру вдячність за невтомну педагогічну працю, за великий талант та покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю, за належне патріотичне виховання підростаючого покоління, за відповідальне ставлення до свого покликання.

Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного українського неба, справжнього людського щастя, злагоди і достатку, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, відчуття повноти і неповторності життя. І нехай завжди на вашому життєвому шляху лунають слова щирої людської вдячності, хай кожен Ваш день повниться новою радістю Ваших творчих успіхів, які наближають ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ. Нехай здійснюються Ваші плани в ім’я щасливого майбутнього дітей!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.