З днем позашкілля

Позашкільна освіта є невід’ємною складовою системи освіти і спрямована на розвиток творчих здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному самовизначенні.

Мережа позашкілля Гусятинської територіальної громади складається з двох закладів позашкільної освіти – Гусятинський центр дитячої та юнацької творчості та комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа Гусятинської селищної ради». У цих освітянських закладах працюють високопрофесійні педагоги, майстри своєї справи, які сприяють розвитку здібностей у дітей.

Вітаємо всіх працівників закладів позашкілля з професійним святом, висловлюємо кожному щиру подяку за сприяння у розвитку унікальної ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання!

Ви є неповторними особистостями, кожен з вас має особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва та спорту.

Бажаю Вам, шановні педагоги, міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості. Невичерпного творчого потенціалу, професіоналізму, успіхів у плеканні молодої нації нашої держави. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, а шлях до професійного зростання – завжди успішним! Нехай кожен день повниться новою радістю і наближає нас усіх до перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.