Участь в обласній серпневій конференції «Освіта Тернопільщини в умовах воєнного стану»

Сьогодні працівники відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради на чолі з очільницею відділу Ольгою Туткалюк та керівники закладів загальної середньої освіти прийняли участь в онлайн-режимі у підсумковій обласній серпневій конференції «Освіта Тернопільщини в умовах воєнного стану», яка проходила у Західноукраїнському національному університеті.

Учасники конференції обговорили питання щодо готовності закладів освіти до нового навчального року. До конференції долучився начальник обласної військової адміністрації Володимир Труш, який висловив слова вдячності освітянам і зазначив, що всі ми маємо зробити усе можливе і неможливе для успішного функціонування системи освіти, створити максимально безпечні умови для учасників освітнього процесу.

Після завершення конференції Ольга Туткалюк поінформувала керівників закладів освіти про особливості нового 2022/2023 навчального року. Зауважила, що в Гусятинській територіальній громаді всі заклади освіти готові до нового навчального року, щоб розпочати навчання з 1 вересня в очному форматі. Через повномаштабне вторгнення російської федерації на територію України цьогоріч першим завданням для нас всіх стало забезпечення безпеки для учасників освітнього процесу. Протягом літнього періоду всі достатньо попрацювали над впорядкуванням найпростіших укриттів та ПРУ з метою використання їх закладами освіти Гусятинської територіальної громади під час повітряних тривог.

Борис Чорній, спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради акцентував увагу на основних моментах з питань цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Більше фото тут.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.