Директора ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин номіновано на телепремію "ГОРДІСТЬ ТЕРНОПІЛЛЯ"!

Директор ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин ДЕМКУРА ОЛЕКСАНДРА ВОЛОДИМИРІВНА номінована на телепремію "ГОРДІСТЬ ТЕРНОПІЛЛЯ"!

Декілька слів власне про премію.

Телевізійна премія «Гордість Тернопілля» заснована у 2021 році телеканалами Тернопіль-1 та ІНТБ.

Претендентів на телепремію у 20 номінаціях може подати кожен громадянин чи колектив. Уся громадськість Тернопілля обиратиме шляхом голосування тих особистостей, жити і працювати поруч із якими, пересіктися з ними у просторі й часі — за честь для кожного. Бо їхні героїзм і жертовність не вимагають екстремальних обставин — ці люди знаходять нагоду для подвигу щодня. На робочому місці, у громадській діяльності, в політиці, спорті, мистецтві тощо.

Ми повинні знати імена тих, чиїм кредо стали слова Андрея Шептицького: «Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!»

З 11 листопада по 1 грудня 2021 року включно відбувається рейтингове голосування.

Щоб проголосувати за номінанта, потрібно відкрити посилання, авторизуватися за допомогою Фейсбук, натиснути на його фото (в нашому випадку на фото директора школи Демкури О. В.) та залишити свій голос в рядку "Голосувати".

Проголосувати за номінантів мають можливість усі інтернет-користувачі, які пройшли відповідну ідентифікацію. Одна особа має право проголосувати лише один раз у кожній із 20-ти номінацій.

Щиро сподіваємося на вашу підтримку, шановні колеги-вчителі, учні, батьки та читачі нашої сторінки!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.