СПІЛЬНА НАРАДА ІЗ КЕРІВНИКАМИ МІСЦЕВИХ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ ТА ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

14 травня, на базі Тернопільської університетської лікарні відбулася Спільна нарада із керівниками місцевих органів управління освітою та закладів охорони здоров’я первинної медико-санітарної допомоги. Нараду відвідала Ольга Тарасівна Туткалюк, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради.

Розпочав засідання начальник управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Богайчук. Він наголосив, що спільними зусиллями між медичними працівниками та освітянами потрібно зробити все можливе, задля пропаганди вакцинації проти кору серед дітей та їх батьків.

"Головне питання сьогоднішнього засідання - батьківські збори, які повинні відбутися з 15 по 17 травня в закладах загальної середньої та дошкільної освіти області. Нам потрібно обговорити план дій, який ми зможемо спільно реалізувати задля попередження та розповсюдження захворюваності на кір. Тобто кожен громадянин, не зважаючи на його вік, може зробити вакцинацію безкоштовно" - зазначив очільник медицини.
Також, Володимир Григорович відмітив те, що завтра (15 травня), на засіданні постійної комісії, управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації ініціює підняття питання, щодо заборони відвідування освітніх, освітньо-розважальних та дошкільних закладів області, дітям, які не вакциновані проти кору.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.