В УКРАЇНІ ОБРАЛИ НАЙКРАЩОГО ВЧИТЕЛЯ!

Вчитель географії та економіки ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин Ковальчук Михайло Андрійович взяв участь у конкурсі для вчителів "GLOBAL TEACHER PRIZE 2017": http://globalteacherprize.org.ua/

Це світовий конкурс учителів, які зробили видатний внесок у професію. Премію засновано, щоб підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їх зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.
Михайло Андрійович був дуже близько до двадцятки кращих вчителів, і його було запрошено у Київ на церемонію нагородження.
І ось у суботу, 7 жовтня 2017 року, в Києві відбулася церемонія нагородження найкращого вчителя конкурсу Global Teacher Prize Ukraine 2017, яку ще називають Нобелівською премією для вчителів.
Про це повідомили у Facebook премії.
Переможцем конкурсу став вчитель фізики та астрономії Чернівецького ліцею №1 Паул Пшенічка.
"За словами пана Паула, премію в розмірі 100 000 гривень він витратить на власний проект "Квазар", комуналку та добрі посиденьки з друзями", - йдеться у повідомленні.
http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/8/7157663/
https://www.facebook.com/GlobalTeacherPrizeUkraine/
Премію в Україні започаткувала громадська спілка "Освіторія" навесні 2017 року. За півроку організатори отримали 632 заявки та 2500 номінацій з усіх куточків України. Більше читайте тут: https://tsn.ua/…/divis-onlayn-ceremoniyu-nagorodzhennya-glo…
Спочатку обрали топ-20, а потім і топ-5, серед них і майбутній переможець. Зустріч вчителів, журі та гостей свята на червоній доріжці, оголошення переможця, вручення призу глядацьких симпатій, спеціальна номінація від куратора премії, ведучої "1+1" Наталії Мосейчук, виступи Христини Соловій, Ніни Матвієнко та дитячого хору "Щедрик" з піаністом Євгеном Хмарою – такою насиченою була урочиста церемонія нагородження Global Teacher Prize Ukraine 2017.
Ведучі святкового вечора ― обличчя ТСН Марічка Падалко та Олександр Загородний. Більше читайте тут: https://tsn.ua/…/divis-onlayn-ceremoniyu-nagorodzhennya-glo…

Своїми враженнями від цієї урочистої події ділиться її учасник Ковальчук Михайло Андрійович:
«Як учасник цього конкурсу, що був дуже близько до ТОП-20, я був запрошений на церемонію нагородження найкращого вчителя України. Не міг пропустити таку подію, отож, хочу поділитись своїми найбільш яскравими враженнями.
Паул Пшенічка, переможець конкурсу Global Teacher Prize Ukraine 2017, розповів мені, як правильно шукати південь у лісі – треба йти доти, поки не ростимуть пальми.
Спілкуючись з найкращим учнем України Павлом Роналдо дізнався, що він розробив прототип робота та має перемоги у Малій академії наук України.
Любила географію у школі і Наталя Мосейчук – телеведуча, куратор проекту. Призналась, що їй часто приходилось заучувати назви різноманітних кам’яно- і залізнорудних басейнів.
Вчителі з ТОП-20 поділились секретами свого успіху: багато працювати над собою, бути позитивним, не боятися експериментувати та одержувати задоволення від роботи.
Успіхів, натхнення та перемог кожному, бо #ВчителіВажливі

З повагою,
Михайло Ковальчук»

/Files/images/09_foto_novini/22382539_1748441868782787_4036692828972682262_o.jpg

ЩЕ РАЗ ВІТАЄМО МИХАЙЛА АНДРІЙОВИЧА ТА БАЖАЄМО НАСТУПНОГО РАЗУ УВІЙТИ В ТОП-5!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.